Dette er fasaden på hovedhuset. For å komme til store eller lille yogashala må du gå rundt huset, enten til høyre eller venstre. Lille yogashala ligger til venstre forbi huset og store yogashala ligger til høyre 

Velkommen på yoga, dans, meditasjon og/eller healing. Dette er store yogashala og det er her mesteparten av aktivitene hos VILDE foregår. 

VILDE Yoga ligger sentralt i Porsgrunn. Du finner oss et lite stykke bak Hovengasenteret og adressen vår er Skuldsveg 8, 3913 Porsgrunn.

 

Parkering:

Vi prøver å plassere så mange bilde som mulig inne i gården min.

2 plasser utenfor rød garasje. 1 plass foran hoveddør (her står som oftest min bil parkert, fordi jeg også bor her). 

I innkjørselen til høyre for huset, så vil vi kanskje gruse hele området. Men for nå så vil jeg at dere kjører inn og helt frem til yogabygget, og parkerer også på skrå på gresset frem mot den nyklippede hekken der. får kanskje 3 biler på skrå og så noen bak hverandre på grus-plassen. Dere drar jo alle etter yoga, så da gjør det ikke så mye om man blir sperret inne. Dersom man må gå tidligere etc, så er d bedre å stå foran garasjen, eller ute på gata.

Gratis parkering i gata, feks i Tamburvegen. Ta hensyn til at dette er et boligfelt med mange naboer, parker i god avstand til naboenes hus.

 

Vi sees inne på yoga, meditasjon, healing og eller dans !