Referanser og tilbakemeldinger

VILDE – et nydelig sted å være! Trening for kropp, tanker og følelser, tilpasset meg. Dyktig og kunnskapsrik lærer! Anbefales på det varmeste.

– Elin, Porsgrunn

Varm fin atmosfære. Variert timeplan hvor du får trent både kropp og sinn. Anbefales.

– Inger, Porsgrunn

Kjempefint studio midt i sentrum! Et levende og dypt verdigrunnlag som appellerer sterkt til meg. Fin timeplan med både ulike typer yoga, meditasjon og chi gong. Gleder meg til å se Vilde yoga utvikle seg videre, og til mange fine timer.

– Christina, Porsgrunn

Jeg er SÅ glad for at jeg ble med på dette og er ganske overrasket over hva det faktisk gjør med meg. Jeg syntes det er så fint når du stiller disse spørsmålene dine og får oss til å reflektere, kjenne etter. Sist så handlet det om noe man hadde lyst til, men som man holdt tilbake, ikke levde ut men kanskje drømte om. Noe man var flink til, men lot være å gjøre. Da tenkte jeg på det å synge. Og da jeg leste om at Eli Helland skal komme til VILDE torsdag 19. november for å holde et sang-coaching-kurs fikk jeg veldig lyst til å være med på den kvelden. Jeg anbefaler deg til alle jeg kommer i prat med. Du er flink og har et så godt vesen. Takk for det du bidrar med.

– Marianne, Porsgrunn

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?